Éjszakai bringázás a Velencei-tó körül, 2020. augusztus 1.

Leírás

A túra szervezője: MoBike04 – Kedvet hoz a bringázáshoz

Keressük a legmenőbben kivilágított bringákat 2020-ban is!

A részvételhez regisztrálnod kell az alábbi linken:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlgco0zyi3k3bn8jNWEVWrP0qeptf_ZTXiZFWjIpF7zMpaEw/viewform

Légy Te az éjszaka fénypontja! Szereld fel a bringádat minél több és minél színesebb, ötletesebb világítással és tekerd körbe így a Velencei tavat!

Mi a pákozdi arborétumnál zsíros kenyérrel várunk Titeket, valamint megszavazzuk a legmenőbb díszítésű biciklit is! Mindenki egy biciklire szavazhat, aki a legtöbb szavazatot kapja, egy MoBike04-es bögre lesz az ajándéka!

Találkozás 20:30-21:00 között, a Velence Resort Spa és Wellness -szel szembeni, az út túloldalán lévő, fizetős parkolóban.

Indulás 21:15, várható beérkezés: 00:30

Bukósisak és láthatósági mellény( öv vagy hasonló célú felső) viselése kötelező!

Tavalyi áron, 2020. február 28-ig befizetve, a részvételi díj 2.500 Ft / fő, gyerekeknek 18 év alatt 1.500 Ft/fő. Márciustól a részvételi díj 3000 Ft/fő, gyerekeknek 18 éves kor alatt 2000 Ft/fő.

FONTOS: 10 munkanapon belül várjuk a befizetést. Amennyiben nem érkezik meg, úgy töröljük a regisztrációdat és erre az eseményre már nem fogsz tudni jelentkezni többet. Ne feledd, a befizetésedre 7 napos lemondási garanciát adunk, részletek az esemény leírásában.

A díj tartalmazza a zsíroskenyeret, világító karkötőt és a túravezetést.

Nem tömegrendezvény, nincs felvezető sem kísérő autó, a biciklis úton haladunk, az egyik szervező vezeti, a másik zárja a sort. A tempó kényelmes, nem gyors.

Az esemény korlátozott létszámú, max.: 55 – 60 fő jelentkezését fogadjuk el. A sorrendet a befizetések alapján nézzük. A részvételi díjat előre szükséges befizetni. Rendezheted bankkártyás fizetéssel (SimplePay az OTP által, a regisztráció után 24 órán belül, email-en kapsz linket hozzá) vagy utalással az alábbi számlaszámra:

OTP 11773425-31127950
Név: Ráczné Marics Mónika e.v.
Megjegyzés: Éjszakai 0801 + a jelentkező neve

7 napos lemondási garancia! A befizetett összeg visszajár, ha a lemondási szándékodat legkésőbb július 24-én jelzed felénk írásban, a mobike04@gmail.com címen. Ezen időpont után a részvételi díjat nem áll módunkban visszautalni.

A szervező általi lemondás esetén a részvételi díj visszautalásra kerül. Rossz idő esetén esőnapot jelölünk ki.

Az eseményen mindenki a saját felelősségére vesz részt!

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

A túra szervezője:

Ár:3 000 Ft

Túra keresés

Keresd meg a kedvenc túrádat!